JAM SESSION RECORDS

Jrx

Biografía

Jrx, alter ego d’en Jeroni Pagan, neix a Barcelona. Actualment viu a Sant Martí Sesgueioles.
Cap d’Estudis de l’Escola Superior de Música Jam Session i professor de noves tecnologies i piano modern al Conservatori de Sabadell.

Per encàrrec ha compost música incidental per a obres de teatre: “A peu Pla” (Ara Pla!), per espectacles multimèdia: “El retaule de Sant Medir” i “Polifonia de formes, sons i colors” (amb el pintor Ferran Aguiló), l’òpera-rock “La Punyalada” (amb els músics Jordi Cos i Josep Maria Vaqué). Aquest 2017 estrena la coreografia “Miraballs” (Madojé Cia.) al festival Artisti in Piazza (Pennabilli). També ha compost cançons per a espectacles infantils com “El zoo d’en Pitus” (Tutatis Productora).
Ha portat la direcció musical d’espectacles per a Management d’Espectacles i la gira 2002 del Grup de Folk. Autor dels arranjaments del disc “Cor de Crom” (2002) de Falsterbo Marí. També va posar els teclats al disc “Néixer” (2006) de Junts. El 2005 entra a formar part de Black Jack (blues-swing), enregistrant tres anys més tard el seu disc “Things Are Gettin’ Better”. El mateix any comença a actuar arreu de Catalunya amb el duet estable d’òpera contemporània Ludovico Monk i un any més tard publiquen “El viaje secreto”. Després d’enregistrar els teclats i escriure part dels arranjaments de vent i corda del disc “Rocktámbulo” de Free To Dream (rock-fusion), forma part de les gires que aquesta banda realitza durant el 2011 per Letònia i França i per Cuba el 2012. Actualment és pianista de Qué Pasa Contigo, Trio? (jazz), del duet Where’s The Music? (música íntima) i teclista de No Fem Un Trio? (jazz-funk). Aquest estiu ha realitzat una gira per Nova York i Mont-real amb Hijos del agobio (rock progressiu andalús).
Fins el 2005 també va treballar com a A&R a l’editorial Teddysound produint les músiques de diversos volums de les col·leccions “Pentagrama”, “Mètode de Castanyoles Maleras” (Editorial Boileau), “Nou Saltamartí” (Barcanova) i el programa radiofònic “Sensacions Editades” del GEMC -Gremi d’Editors de Música de Catalunya-.


Discos


Stay up to date!